Veel Sieraden

Every Piece of Jewelry Tells a Story…

Portemonnees als ultieme modeaccessoire

Tassen zijn geliefde modeaccessoires voor veel vrouwen. Een portemonnee is eigenlijk een soort mini-tas, dus worden de meeste vrouwen ook erg gelukkig van het shoppen voor portemonnees. In dit artikel leggen we je uit waarom portemonnees onmisbaar zijn als ultieme modeaccessoire.

Afwisselen

De meeste vrouwen dragen niet elke dag dezelfde tas, dus waarom zou je eigenlijk iedere dag dezelfde portemonnee dragen? Het is juist erg leuk om af te wisselen! Soms heb je een grotere portemonnee nodig als je bijvoorbeeld gaat winkelen en veel geld en klantenpasjes bij je hebt en veel bonnetjes moet bewaren. Of ga je juist een avondje uit en wil je alleen een beetje kleingeld, je pinpas en ID meenemen? Voor iedere gelegenheid een andere portemonnee dus.

Grote of kleine portemonnee?

Portemonnees komen in alle vormen en maten en eigenlijk heb je bijna net zoveel keuze als bij het shoppen van een handtas. Zo zijn er bijvoorbeeld schattige mini-portemonneetjes voor kleingeld, maar bestaan er ook grote portemonnees waar je al je klantenkaarten en bonnetjes in kwijt kunt. Ben jij zo iemand die graag alles bij elkaar heeft in 1 grote en dikke portemonnee, of wil je liever een aparte houder hebben voor je pasjes en nog een kleine beurs voor papiergeld? Gelukkig komen portemonnees in allerlei vormen en maten, dus kun je altijd kiezen wat het beste bij jouw leefstijl past. Vooral de dames portemonnees zijn doorgaans lekker groot.

Portemonnee als clutch

Sommige portemonnees kun je ook prima als clutch gebruiken! Portemonnees die wat groter zijn en waar veel pasjes, bonnetjes en geld in kan, kunnen dus prima fungeren voor een avondtasje. Als je dus bijvoorbeeld een grote zwarte leren portemonnee hebt, dan is er geen reden om deze zo af en toe als clutch te gebruiken. In sommige portemonnees kun je prima je telefoon, sleutels en pinpas kwijt. Zo’n portemonnee die kan multitasken vinden wij dus superhandig!

Related Posts