Every Piece of Jewelry Tells a Story…

De mooiste oorbellen voor elke gelegenheid

Oorbellen zijn in het algemeen een mode onderdeel van vrouwen maar kunnen ook uiteraard gebruikt worden door mannen. Daardoor zijn oorbellen meestal unisex. Voor meerdere geslachten dus. Oorbellen zijn een van de eerste dingen die ons opvallen wanneer we iemand zien. En uiteraard niet zonder een geldige reden, want oorbellen zijn mooi en ze komen in verschillende soorten en maten. En vooral in verschillende materialen. Er zijn veel oorbellen op de markt. Veel ronde oorbellen, vierkante oorbellen en zelfs oorbellen met meerdere hoeken zoals hexagon oorbellen. En er zijn ook oorbellen voor verschillende gelegenheden. Heel normaal om te begrijpen dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Persoonlijkheid

Bij het kiezen van een gepaste oorbel komen er veel dingen kijken. Maar het belangrijkste aspect van een setje oorbellen zijn dat het bij je persoonlijkheid moet passen. Oorbellen kunnen ook wel gezien worden als een bepaalde vorm van kunst of zelfexpressie. Een object waar je meestal een statement mee kunt maken. Wanneer je weet voor welke soort vorm of look je wilt gaan, is het verstandig om te kijken naar de materialen. Oorbellen zijn meestal gemaakt van brons, koper, zilver of goud. Uiteraard elk met een eigen prijskaartje. Een gouden oorbellen set is uiteraard iets duurder dan een bronzen oorbellen setje. Mocht je toch gouden oorbellen willen voor niet zo heel veel, zijn er uiteraard goedkopere alternatieven en opties. Denk hierbij aan bronzen oorbellen or koperen oorbellen die gedoopt zijn in goud bijvoorbeeld. Doordat er minder goud wordt gebruikt is het prijskaartje daarom ook meerdere malen lager vergeleken met een volledig massief gouden setje oorbellen.

Ketting

Een leuke metgezel voor oorbellen zijn uiteraard een ketting om je hals. Bij het kiezen van een setje oorbellen is het verstandig om te kijken naar de vorm, kleur en stijl van je ketting. Of andersom uiteraard. Wanneer je een ketting aan het kiezen bent is het verstandig om de stijl van je oorbellen mee te nemen zodat je ketting en oorbellen goed bij elkaar passen. Wanneer je ketting goed aansluit op de stijl van je oorbellen, zorgt het er meestal voor dat je persoonlijke expressie oftewel je persoonlijke zelfexpressie of statement sterker is uitgebeeld. Ben je er nog niet helemaal over uit welke soorten oorbellen je wilt of welke soorten oorbellen goed bij je passen? Dan is het een idee om naar de mening te vragen van je beste vriend of vriendin, of naar een naaste familielid. Of je loopt gewoon naar een juwelier toe en vraagt om hun persoonlijke opinie. Hoe dan ook, oorbellen zijn er voor bijna elke gelegenheid.

Related Posts